Hopp til innholdet

Tappin selvbetjent event-løsning

  Tappin vokser internasjonalt, og som del av visjonen vår om å gjøre hverdagen enklere for arrangør og deltakere på alle typer arrangementer, går vi nå live med en fullverdig, selvbetjent versjon av vårt event management system.

  Demonstrasjon av Tappin’s nye selvbetjente event-løsning

  Løsningen inkluderer hele arrangementsløpet, fra registrering og landingssider til gjennomføring av selve arrangementet, med en digital event-løsning og event-app. Både arrangør og deltakere kan i tillegg benytte plattformen for å nettverke etter endt arrangement.

  Hvordan fungerer en selvbetjent Tappin-løsning, spør du? Svaret finner du rett og slett ved å teste ut løsningen med vår gratis prøveperiode. Mer om det senere. Enten du skal arrangere et fysisk, digitalt eller hybrid arrangement er den selvbetjente løsningen vår selvbetjent i ordets rette forstand.. Du kan selv enkelt tilpasse visuelt uttrykk, funksjonalitet og eventuelle begrensninger for deltakere – til akkurat ditt arrangement. Enkelt og greit.

  Hva kan jeg bruke den selvbetjente løsningen til?

  Det korte svaret er «alt», men vi utdyper gjerne: Løsningen fungerer for alt fra webinarer til større, internasjonale konferanser. Vi tar deg gjennom to konkrete eksempler. 

  Eksempel 1: Det enkle webinaret

  Som arrangør har du full oversikt over registrering, og kan enkelt kommunisere med deltakere via e-post eller SMS for å holde dem oppdatert. Skal du for eksempel arrangere et webinar, kan du opprette en registrering, sende ut invitasjoner og holde oversikt over påmeldinger. Når webinaret starter kan du logge deg inn og klikke deg inn på din egen vertskanal der du finner smarte funksjoner som å kunne dele skjerm, be andre ta ordet, gjøre opptak eller dele opp forsamlingen i mindre «breakout sessions». 

  Eksempel 2: Den store, hybride konferansen

  Også ved større arrangementer har du full oversikt over registreringen. Du kan i tillegg se hvem som melder seg på fysisk, og hvem som har til hensikt å delta digitalt. Uansett form av tilstedeværelse sitter du med oversikten over deltakerne, og kan tilpasse informasjonen til hver gruppe. Samtidig får alle deltakerne den fulle Tappin-opplevelsen, og kan benytte seg av funksjoner som chatterom (både felles og 1-til-1) og meningsmålinger, samt sende inn spørsmål til foredragsholder – uansett om man befinner seg i salen eller bak skjermen.

  Plattformen har også tilpasset funksjonalitet for årsmøter, kongresser, firmaturer, seminarer, ledersamlinger, kickoffs og mye, mye mer.

  Ønsker du å ta betalt for elementer av arrangementet ditt, det være seg inngangsbillett, overnatting, måltider, bonger eller annet, kan du sette opp dette direkte i event management systemet – selvfølgelig helt uten merkostnader. Du kan også sette ditt eget preg på uttrykket med firmalogo og tilby egne produkter. 

  Hva hvis jeg trenger teknisk assistanse?

  Løsningen har en egen support-funksjon, hvor vi står parat til å bidra. Med selvbetjent mener vi virkelig selvbetjent, men forstår samtidig at ting kan oppstå. Ta kontakt med oss, så hjelper vi.

  Gratis prøveperiode

  Vi er svært stolte av denne nye løsningen, og kan ikke vente med å komme i gang. Derfor inviterer vi kundene våre til å teste ut løsningen gratis i en måned med tilgang til alle funksjoner! 

  Du kan bruke prøveperioden til å teste ut funksjoner som registrering, stream, meningsmålinger, chat, ulike foredragsholdere, grupperom og tilpasset deltakerinformasjon. 

  Ved endt prøveperiode kan du velge mellom tre ulike pakker: starter, medium eller business+. Mer informasjon om produktet, pakkene og ikke minst selve registreringen finner du på produktsiden.

  Så, hva venter du på? Sett i gang!