fbpx
saltar al contenido

¡La industria del deporte de Noruega lleva el networking a nuevas alturas con la aplicación Tappins Event!

    Sport Industry Connect arrangert av Igloo løfter nettverksbygging til nye høyder med Tappin Event-app! Med Tappins Event-app skapes en dynamisk måte å bygge nettverk på når man møtes fysisk.  Arrangør har med Tappins Eventøsning en sømløs informasjonsflyt til samtlige deltakere med både sms og en oppdatert event-app under hele arrangementet. 

    Igloo Innovation er et kunnskaps- og innovasjonssenter i tett tilknytning til verdens største vinterpark – SNØ på Lørenskog i Norge. Igloo samler hele norsk sportsindustri til nettverkssamling og bruker Tappins event – app for både påmelding til eventet, viktig informasjonsdeling og ikke minst den viktigste faktoren; nettverking. Produsentene, retail, fitness og trening, rekreasjon, sportsturisme og events, sportsmedisin, folkehelse og idretten samles for å bygge nettverk og dele kunnskap under den årlige konferansen  – Sport Industry Connect.

    Hvordan skape en arena med solid nettverking og høy profesjonalitet gjennom hele konferansen?

    Hvordan skape engasjement og sømløs informasjonsflyt før og under arrangementet?

    Solid nettverking, høy profesjonalitet og ikke minst en sømløs kommunikasjonsflyt var gjennomgående under Sport Industry Connect. 

    Nettverking var en viktig grunn til at Sport Industry Connect gjennomføres, og i Tappin Event- appen var alle deltakerne synlig. Alle deltakerne kunne enkelt oppdatere profilen sin med både informasjon om seg selv og bilde, slik at man enkelt kunne få mer informasjon om de andre deltakerne og enkelt å kunne navigere mellom de som var tilstede under konferansen.Event-appen bidrar også til at deltakerne kan ta med seg nettverket videre, da den er åpen i etterkant av arrangementet og samtlige kontakter som var på arrangementet er tilgjengelige. 

    SMS-kommunikasjonen i forkant ble veldig godt mottatt og da med en personlig lenke til arrangementet. 

    I tillegg til event-appen ble registreringen benyttet, og Igloo Innovation hadde til enhver til oversikt over samtlige deltakere og kunne skreddersy kommunikasjonen til rette personer til rett tid. 

    “Event-appen og tapping løsning løftet arrangement, og var en viktig del av nettverking, spesielt det å kunne se hvem som kom i forkant av arrangementet – oppdatere sin egen profil, i tillegg til det å kunne mingle under selve arrangementet.

    Samarbeidet med Tappin har vært godt, med en felles forståelse av målet med konferansen og ikke minst god support underveis, der da var behov for det. Tappin er et enkelt system å bruke og det tok ikke lang tid før Event-appen var satt opp og klar til bruk»

    Sier Petter Nygaard i Igloo Innovation