Online event

Når vi møtes hver for oss, men likevel vil kjenne at vi er sammen hjelper det med en smidig plattform som tilbyr alt på ett sted.

Et digitalt arrangement er så mye mer enn en link til et nøytralt videomøterom med chat.

Vil du skape gode digitale arrangement-opplevelser må du tilby noe mer, på en plattform som åpner for at du kan ta eierskap og gi mer innhold til deltakerne.

La deltakeren logge seg inn i ditt nettbaserte univers som gir tilgang ikke bare til streamen, men også nyttig informasjon som omhandler tema, diskusjonsforum og en deltakerliste som åpner for nettverksbygging.

Muligheter

Når du skal arrangere et digitalt arrangement kan Tappin hjelpe deg med hele deltakerreisen. Fra utsendelse av invitasjoner til live streamen ligger i opptak, og med en tilhørende event app dersom du vil dekke arrangementet på flere flater.

Selve Online Event plattformen gjør det enkelt ved å tilby deltakeren tilgang til alt fra ett og samme sted. De kan logge inn og lese seg opp på relevant informasjon i forkant, delta ved å sende inn spørsmål under foredraget og bli med på diskusjonen i grupperommet etterpå.

  • Hovedscene
  • Parallellsesjoner / Break-out rom
  • Grupperom for inntil 50 personer
  • Interaktive muligheter som spørsmål, kommentarer og avstemminger
  • Lobby side med praktisk informasjon
  • Dokumenter
  • Deltakerliste
  • Tilpass plattformen med egen grafikk og farger

Hvorfor velge oss til ditt digitale arrangement?

Vi i Tappin hjelper deg med å gjennomføre et profesjonelt digitalt arrangement som deltakerne vil ha glede og nytte av.

Ett administrasjons-
system

Om du benytter deg av vår registrering og/eller event app i tillegg til online event plattformen opprettes og styres alt via Tappin administrasjonssystemet. Én innlogging til alt gjør det enkelt for deg som arrangør.

LIVE

Streaming

Link til streamen legges til i Tappin administrasjonssystemet, vi setter deg i kontakt med streamingleverandør om du trenger det.

Sett ditt preg på plattformen!

Som i alle våre løsninger er vi opptatt av at du kan ta eierskap til løsningen ved å benytte egen logo og farger på alle flater. Dette er kanskje spesielt viktig på et digital arrangement der alt skjer på denne plattformen.

Logo

Kontakt oss

Kontakt oss for mer informasjon, booking og priser.