Registrering

Med invitasjoner, landingsside, skjema og kommunikasjonsmuligheter for oppfølging har vi alt du trenger for å samle de du skal. Alt på ett sted - skreddersydd til dine behov!

Hva trenger du å vite om deltakerne til ditt arrangement for å skape de beste opplevelsene? Holder det å bare vite at de kommer, eller skal de velge overnatting, aktiviteter eller faglige utfordringer. Ingen arrangementer er like, derfor vet vi at registreringen heller ikke alltid er lik.

Med Tappin registrering kan du tilpasse alt fra invitasjoner til skjema slik at du får den informasjonen du trenger. Vi vet også arrangement-opplevelsen for deltakerne starter lenge før de kommer, så derfor gir vi deg muligheten til å tilpasse alle flater til å passe ditt tema, firma eller bare din stil.

Muligheter

Tappin Registrering gir deg muligheter for å tilpasse registreringen til å passe både de enkle og mer kompliserte arrangementene. Trenger du hjelp eller råd til hvordan du bør sette opp registreringen er vi her for å hjelpe deg.

De viktigste av mulighetene i Tappin Registrering:

  • Registreringsside med eget design, farger og innhold
  • Skjema med ubegrensede antall felter
  • Logiske felter for en bedre deltakeropplevelse
  • Betaling (med kort)
  • Kommuniser med inviterte og registrerte med e-post/SMS
  • Innscanning til arrangementet ved hjelp av vår Tappin QR-Scanner app

Hvorfor skal du velge Tappin?

Her er 3 av flere gode argumenter for hvorfor du skal velge Tappin Registrering til ditt arrangement.

Sett ditt preg på alt

Førsteinntrykket er viktig og registreringen er deltakerens første møte med ditt arrangement. Med Tappin registrering kan du sette farger, grafikk og innhold som setter starten for den røde tråden.

Logo

Vit hvem som kommer og hvem som faktisk er der

Ikke bare har du oversikt over alle påmeldte, men med Tappin QR-Scanner appen kan du scanne inn gjestene når de kommer og ha full kontroll på hvem som er tilstede.

Trenger du hjelp, så får du hjelp

Vi i Tappin deler gjerne våre erfaringer og beste tips slik at du får mest mulig ut av løsningen. Vi kan til og med være med på festen om du vil?

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud.
Vi gleder oss til å høre fra deg