fbpx
Hopp til innholdet

Fysisk event

Fysiske arrangementer er fortsatt det største, og med digitale løsninger for fysiske arrangementer kan du engasjere dine deltakere ennå mer.
Et vellykket fysisk event krever en digitale løsning som engasjerer deltakerne.

Både digitale og hybride arrangementer og eventer øker i omfang og størrelse, er fortsatt det tradisjonelle fysiske arrangementet det som er mest bruket. Dette være seg om man arrangerer, frokostseminar, konferanse, interne fysisk event, generalforsamling, kick-off, interne townhalls eller produktlansering.

Behovet for digitale løsninger til fysiske arrangementer er økende, og det er i dag er den en forventning fra deltakeren at de har tilgang til en eventapp, digital agenda, muligheter for digital kommunikasjon, dokumentdeling og andre funksjoner når man er med på et arrangement.

En digital løsning for fysiske arrangementer er både lønnsomt økonomisk og sparer miljøet. Som arrangør gir du deltakerne nødvendig informasjon til rett tid og en rekke funksjoner som skaper engasjement.

Invitasjon, registrering og kommunikasjon

Med Tappin har du full kontroll hele veien fra registrering til påmelding, gjennomføring og kommunikasjon i forkant, under og etter eventet.

Send ut invitasjoner i god tid, kommuniser med deltakere via email og SMS, send ut påminnelser, tilgang til webapp alt fra et og samme grensesnitt.

Program og agenda

Med Tappin er det ingen begrensninger i hvor mange breakouts og paralleller sesjoner eventet har. Bygg en logisk og oversiktlig agenda med forskjellige spor, egne paralleller og breakouts med individuelle live streams, video grupperom, webinarer eller on-demand videoer.

Med Tappin sin sterke gruppestyringsmodul kan du sørge for at alle deltakere kun ser det de trenger og se. Samtidig kan alle deltakere bygge sin egen agenda med vår «Min kalender» funksjon.

Sponsorer, partnere og utstillere

Har arrangement ditt sponsorer, partnere eller utstillere kan disse enkelt legges inn i systemet, sorteres på kategorier og presenteres med egne profiler.

Med Tappin kan hver enkelt sponsor ha en egen Live Stream, promotere seg med tekst, bilder og videoer og gi deltakerne all den informasjonen de trenger om bedrift, produkter og kontaktinformasjon.

Foredragsholdere

Vis frem eventet sine foredragsholdere i den digitale lobbye, i event appen og på hovedscenen med Tappin sin foredragsholder modul.

Opprettelse av foredragsholdere gjøres enkelt i Tappins event administrasjonen. Legg til profilbilde, biografi, bilder, videoer og informasjon om hvilke sesjoner den enkelte foredragsholder er med på.

Drag-and-drop hvilken rekkefølge du ønsker å presentere foredragsholdere i. Legg også til kontaktinformasjon og linker til sosiale medier og hjemmesider.

Informasjon

Informer deltakere om det de har behov for. Publiser egne informasjonssider med tekst, bilder og video.

Med en flettefunksjon kan du personliggjøre sidene med informasjon om den enkelte deltaker.

Tappin sin gruppestyringsmodul gjør at du kan bestemme hvem som ser hvilke informasjonssider.

Spill og underholdning

Engasjer deltakere med meningsmålinger, polls eller quizer.

Med Tappin sin gamificationmodul kan du engasjere deltakere med underholdene quizer og meningsmålinger. Bruk quizmodulen til å måle kunnskapsoverføring, gjennomfør tester i forbindelse med onboarding eller opplæring eller som ren underholdning. Vis frem resultatene på storskjerm eller direkte i en livestream.

Interaktivitet

Tappin gir deltakerne mange muligheter til interaktivitet og nettverksbygging.

Med vår interaktive nyhetsfeed kan deltakerne poste kommentarer og bilder, kommentere hverandre og delta aktivt i diskusjoner.

Med en 1-til-1 chat kan deltakere ha direkte chat med andre deltakere uavhengig om deltakeren er fysisk eller digitalt tilstede på arrangementet.

Artikler om fysiske event