fbpx
Hopp til innholdet

Hybrid event

Hybride arrangementer er den typen arrangementer som vokser raskest i dagens marked.
Hybride arrangementer blander det beste fra den digitale og den fysiske verden.

Hybride arrangementer er den typen arrangementer som vi ser vokser raskest i dagens marked. Hensynet til bærekraft, inkludering og økonomi gjør at det er en stadig økende tendens til at arrangementer og eventer i dag blir arrangert med både fysiske og digitale deltakere.

Tappin er den perfekte løsningen for hybride eventer der du kan kombinere det beste fra den fysiske verden med det beste fra den digitale med vårt store utvalg av funksjoner.

Et hybrid event er muliggjør at de digitale deltakerne får den samme opplevelsen, og kan tilegne seg kunnskap og bygge nettverk på tilnærmet like prinsipper de fysiske deltakerne.

Invitasjon, registrering og kommunikasjon

Med Tappin har du full kontroll hele veien fra registrering til påmelding, gjennomføring og kommunikasjon i forkant, under og etter eventet.

Send ut invitasjoner i god tid, kommuniser med deltakerne via email og SMS, send ut påminnelser, tilgang til webapp eller digital event løsning alt fra et og samme grensesnitt.

Program, agenda og breakouts

Med Tappin er det ingen begrensninger i hvor mange breakouts og paralleller eventet ditt kan ha . Bygg en logisk og oversiktlig agenda med forskjellige spor, egne paralleller og breakouts med individuelle livestreams, videogrupperom, webinarer eller on-demand videoer.

Med Tappin sin sterke gruppestyringsmodul kan du sørge for at alle deltakere kun ser det de trenger og se. Samtidig kan alle deltakere bygge sin egen agenda med vår «Min kalender» funksjon.

Grupperom

Tappin sin grupperom- og digitale møteromsfunksjon gir deg som arrangør muligheten til å dele dine deltakere inn i grupper hvor de kan arbeide med gruppeoppgaver eller følge parallelle sesjoner i interaktive rom hvor alle deltakerne kan kommunisere med hverandre.

Informasjon

Gi deltakere all den informasjonen de trenger. Publiser egne informasjonssider med tekst, bilder og video.

Med en flettefunksjon kan du personliggjøre sidene med informasjon til den enkelte deltaker.

Tappin sin gruppestyringsmodul gjør at du kan bestemme hvem som ser hvilke informasjonssider.

Spill og underholdning

Engasjer deltakere med meningsmålinger, polls eller quizer.

Med Tappin sin gamificationmodul kan du engasjere deltakerne med underholdene quizer og meningsmålinger. Bruk quizmodulen til å måle kunnskapsoverføring, gjennomfør tester i forbindelse med onboarding eller opplæring eller som ren underholdning. Vis frem resultatene på storskjerm eller direkte i en livestream, dette skaper garantert et engasjement hos deltakerne!

Sponsorer, partnere og utstillere

Har arrangement ditt sponsorer, partnere eller utstillere kan disse enkelt legges inn i systemet, sorteres på kategorier og presenteres med egne profiler.

Med Tappin kan hver enkelt sponsor ha en egen Live Stream, promotere seg med tekst, bilder og videoer og gi deltakerne all den informasjonen de trenger om bedrift, produkter og kontaktinformasjon.

Interaktivitet

Tappin gir deltakerne mange muligheter til interaktivitet og nettverksbygging.

Med Tappin sin interaktive nyhetsfeed kan deltakerne poste kommentarer og bilder, kommentere hverandre og delta aktivt i diskusjoner.

Med en 1-til-1 chat kan deltakere ha direkte chat med andre deltakere uavhengig om deltakeren er fysisk eller digitalt tilstede på arrangementet.

Artikler om hybride event