fbpx
Hopp til innholdet

Tappin for eventbyråer og PCO

Tappin og eventbyråer: En dynamisk duo

Tappin samarbeider tett med ledende eventbyråer for å levere skreddersydde løsninger som transformerer hvordan eventer blir planlagt, utført og analysert. Vår plattform tilbyr en sømløs integrasjon av digitale og fysiske opplevelser, noe som er avgjørende for dagens og morgendagens eventer.

Se også: Tappin for venues

Hvorfor bli partner med Tappin?

  • Skreddersydd Teknologi: Fra små møter til store konferanser, Tappin tilpasser seg dine kunders unike behov.
  • Hybrid- og Virtuelle Eventer: Utvid rekkevidden av dine kunders eventer med vår toppmoderne digitale plattform.
  • Engasjement og Interaktivitet: Øk deltakerengasjementet med interaktive funksjoner som Q&A, avstemninger og nettverksmuligheter.
  • Effektiv Planlegging og Gjennomføring: Forenkle hver fase av eventet med våre omfattende planleggings- og oppfølgingsverktøy.

Bli en Tappin partner

Som partner får ditt byrå tilgang til vår banebrytende teknologi, ekspertise og support, slik at dere sammen med oss kan tilby enda mer verdi til kundene deres. Enten det gjelder å skape inspirerende bedriftsarrangementer, engasjerende merkevareopplevelser eller innovative hybrid eventer, er Tappin her for å hjelpe dere med å lykkes.

Kontakt oss for å utforske partnerskapet

Er du klar for å utforske hvordan Tappin kan hjelpe ditt eventbyrå eller din PCO til å nå nye høyder? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om partnerskap og hvordan vi sammen kan transformere eventlandskapet.

Noen av våre samarbeidspartnere

Gyro
Medvind Eventbyrå
Fjell og Fjord Konferanser
Fieldwork
KSCI
Hill + Knowlton Strategies
Meet Ullevaal
6. Sans / Liwlig

Book en uforpliktende demo

Kontakt oss