fbpx
Hopp til innholdet

Tappin for venues

I en tid der teknologi og samarbeid definerer fremtiden, står Tappin AS frem som din ideelle partner for å revolusjonere hvordan events blir arrangert og opplevd. Med et dypt engasjement for innovasjon og en fremtidsrettet tilnærming, tilbyr Tappin enestående løsninger som gjør det mulig for venues, fra hoteller og messer til møtesentre og utover, å overgå kundenes forventninger og skape uforglemmelige opplevelser.

Se også: Tappin for eventbyråer og CPOs

En ny tid for Venues

Vårt samarbeid med Epicenter Oslo markerer bare begynnelsen på hva som er mulig. Ved å smelte sammen avansert event-teknologi med dynamiske rom for samarbeid og vekst, åpner Tappin dørene for venues til å bli mer enn bare steder – men kraftsentre for innovasjon og nettverksbygging.

Hvorfor Samarbeide med Tappin?

 • Skreddersydd Teknologi: Uansett størrelsen på ditt venue, tilpasser Tappin seg dine behov og de unike behovene til dine kunder, fra små workshops til store konferanser.
 • Hybrid- og Virtuelle Eventer: Utvid horisonten og rekkevidden av dine eventer med vår toppmoderne digitale plattform, som gjør det mulig for deltagere fra hele verden å engasjere seg.
 • Engasjement og Interaktivitet: Gjennom funksjoner som Q&A, avstemninger, og nettverksmuligheter, økes deltakerengasjementet, og gjør hvert arrangement til en interaktiv opplevelse.
 • Effektiv Planlegging og Gjennomføring: Våre omfattende planleggings- og oppfølgingsverktøy forenkler prosessen fra start til slutt, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe.

Bli en Tappin-Partner

Som partner får ditt venue tilgang til vår banebrytende teknologi, ekspertise, og support. Dette samarbeidet betyr ikke bare å tilby verdi til dine kunder, men også å omforme din egen rolle i eventindustrien. Enten det dreier seg om inspirerende bedriftsarrangementer, engasjerende merkevareopplevelser, eller innovative hybrid eventer, er Tappin her for å sikre din suksess.

Utforsk Partnerskap med Tappin

Er du klar til å ta ditt venue til nye høyder? Kontakt oss for en uforpliktende samtale om partnerskap og oppdag hvordan vi sammen kan transformere eventlandskapet. Med Tappin, er du ikke bare en del av fremtiden; du hjelper med å forme den.

Book en demo med vår CPO

Venues vi samarbeider med

Hva får du som Tappin Venue Partner

Når du inngår et samarbeid med Tappin, får du tilgang til en rekke eksklusive fordeler og tjenester designet for å oppgradere og forenkle hvordan du planlegger, gjennomfører, og analyserer events. Her er hva partnerskapet inkluderer:

 • Egen Tilgang til Tappins Event Management System: Et kraftfullt verktøy som forenkler planleggingen og gjennomføringen av eventer, gir deg full kontroll over hvert trinn i prosessen.
 • Invitasjoner og Registreringssider i Eget Design: Skap en sterk førsteinntrykk med skreddersydde invitasjoner og registreringssider som reflekterer ditt brands identitet og engasjerer dine deltakere fra start.
 • Eventapp i Eget Design til Alle Dine Kunder: Tilby dine kunder en personlig eventopplevelse med en app tilpasset deres merkevare, som fremmer engasjement og interaktivitet blant deltakere.
 • Spesialtilpassede Pakker og Løsninger: Vårt team jobber tett med deg for å utvikle skreddersydde løsninger som møter de spesifikke behovene til dine events, uansett skala eller kompleksitet.
 • Digital Plattform for Webinarer, Digitale og Hybride Eventer: Utvid rekkevidden av dine events med vår toppmoderne digitale plattform, perfekt for å arrangere webinarer, digitale, og hybride eventer som engasjerer publikum over hele verden.
 • Egen Kundekontakt hos Tappin: Få dedikert støtte fra en ekspert hos Tappin som kjenner dine behov og hjelper deg med å maksimere suksessen til dine eventer.
 • Opplæring og Support: Vi sørger for at du og ditt team er fullt oppdatert på våre teknologier og tjenester med grundig opplæring og kontinuerlig support, slik at dere kan utnytte alle funksjonene effektivt.

Med disse verktøyene og ressursene ved din side, er du rustet til å skape banebrytende eventer som ikke bare møter, men overgår forventningene til dine kunder. Samarbeid med Tappin i dag og ta ditt venue inn i en ny æra av eventteknologi og innovasjon.

Eksempel på eventapp med eget design hos Epicenter Oslo

Stories om venues

Tappin AS og Epicenter Oslo – Et Fremtidsrettet Samarbeid

En ny måte å tenke på I en verden hvor teknologi og samarbeid former fremtiden, har Tappin AS og Epicenter Oslo slått seg sammen for å gjøre opplevelsen av å arrangere og delta i e…

Tappin leverer til Strawberrydagen i Ulsteinvik

I en verden som stadig blir mer digitalisert, ser vi i Tappin AS betydningen av å skape strømlinjeformede og bærekraftige løsninger for arrangementer av alle størrelser. Når vi nyl…

Kontakt oss for mer info