fbpx
Hopp til innholdet

EHiN – En suksess av Hybrid arrangementstyring

  – velger Tappin igjen

  Hever digital og fysisk deltakelse til nye høyder

  Da E-helse i Norge (EHiN)-konferansen først ble lansert i 2014, var målet å etablere en tverrsektoriell plattform for e-helse. Raskt frem til 2023, har EHiN ikke bare oppnådd dette målet, men har også blitt landets største arrangement viet til e-helse, mye takket være sitt samarbeid med Tappin, en leder i digitale løsninger.

  Dette årets EHiN-arrangement, avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta, markerte en ny milepæl. Med over 2.800 deltakere—1.100 som deltok digitalt og 1.700 som var til stede personlig—viste konferansen frem et imponerende hybridformat. Suksessen ble drevet av Tappins innovative digitale plattform, som muliggjorde sømløs integrasjon av fysisk og digital deltakelse.

  Foto: ARD JONGSMA / STILL WORDS PHOTOGRAPHY

  Tappins sentrale rolle i EHiNs utvikling

  Tappins involvering har vært en spillveksler for EHIN. Ved å adoptere Tappins digitale arrangementsplattform, omformet EHIN-arrangørene konferanseopplevelsen. Plattformens fleksibilitet og brukervennlige grensesnitt muliggjorde flere hundre presentasjoner over syv parallelle spor, med nærmere 300 talere og 90 utstillere.

  Den digitale rekkevidden til EHiN, takket være Tappins plattform, strakte seg langt utover de fysiske grensene til stedet. Det tillot deltakere som ikke kunne reise til Oslo å engasjere seg med innholdet, noe som effektivt doblet arrangementets rekkevidde sammenlignet med tidligere fysiske formater.

  Foto: ARD JONGSMA / STILL WORDS PHOTOGRAPHY

  En ny æra for tilgjengelighet og engasjement i konferanser

  Tappins plattform adresserte en vanlig utfordring i tradisjonelle konferanser: manglende evne til å være til stede på flere parallelle økter. Gjennom Tappin ble presentasjoner tatt opp og gjort tilgjengelig for senere visning, noe som betydelig økte verdien av deltakelse. Denne funksjonen ble spesielt godt mottatt, som indikert av det høye antallet etter-event-visninger.

  Videre muliggjorde plattformen sanntidsinteraksjon og nettverksbygging blant alle deltakere, uavhengig av deres deltakelsesmåte. Digitale deltakere kunne få tilgang til alle presentasjoner, koble seg til andre deltakere, og samhandle med utstillere, som speilte den fysiske opplevelsen.

  Foto: ARD JONGSMA / STILL WORDS PHOTOGRAPHY

  Ser fremover: Tappin og EHiNs fortsatte partnerskap

  Den overveldende positive tilbakemeldingen fra deltakerne – 82 % av de fysiske deltakerne og 86 % av de digitale deltakerne – taler for at den hybride formen fortsetter. Tappins suksessrike samarbeid med EHIN er satt til å fortsette, gitt dets historie med å forbedre og utvide rekkevidden av webinarer og konferanser.

  Nard Schreurs, EHINs administrerende direktør, roser Tappin for deres fleksibilitet og forpliktelse til å levere kvalitets digitale løsninger, og understreker partnerskapets avgjørende rolle i EHINs evolusjon.

  Et eksempel til etterfølgelse

  EHiN 2023 står som et eksempel til etterfølgelse når det gjelder effektiviteten av hybride arrangementer i å utvide tilgjengelighet og berike konferanseopplevelsen. Tappins rolle i denne suksesshistorien fremhever viktigheten av tilpasningsdyktige digitale plattformer i fremtiden for arrangementsstyring, spesielt i sektorer som e-helse der innovasjon er nøkkelen. Ettersom EHiN fortsetter å vokse, lover partnerskapet med Tappin å bringe enda flere banebrytende utviklinger i årene som kommer.

  Kontakt oss for mer info

  Book en demo i dag