fbpx
Hopp til innholdet

Elkjøp Campus: En sømløs digital opplevelse med Tappin

  Hva er Elkjøp Campus?

  Elkjøp Campus er mer enn bare et arrangement; det er en investering i menneskelige ressurser og en opplevelse designet for å berike ferdigheter, forbedre kompetanse og fremme personlig og profesjonell vekst. Elkjøp Campus, et fire ukers arrangement, er en konkret demonstrasjon av denne investeringen.

  Elkjøp Campus handler om å styrke kompetansen til Elkjøps ansatte, med et mangfoldig opplæringsprogram som dekker områder som salg, produktkunnskap, kundeservice, lederskap og teknologi. Arrangementet, som inkluderer workshops, kurs, seminarer og nettbasert opplæring, er utformet for å hjelpe de ansatte med å forbedre sine ferdigheter og utvikle seg både personlig og profesjonelt.

  Arrangementet samlet 5000 deltakere, inkludert ansatte fra Norge, Sverige, Danmark og Finland, og over 200 leverandører. Leverandørene presenterer sine produkter og gir verdifull opplæring, noe som bidrar til en dypere forståelse og bedre kundeservice.

  Tilpasset individuelle behov og karrieremål, tilbyr Elkjøp Campus også muligheter for videreutdanning og sertifisering innen ulike fagområder. Alt dette krever feilfri koordinasjon og kommunikasjon, en utfordring løst effektivt av Tappin.

  Hva er utfordringen?

  Hovedutfordringen er å administrere den massive interaksjonen mellom deltakere, leverandører og Elkjøps ansatte. Dette innebærer å organisere over 200 individuelle agendaer for deltakerne, slik at enhver deltaker hadde sitt skreddersydde program,  administrere bonger for ulike arrangementer,  samle inn og analysere tilbakemeldinger fra både leverandører og deltakere. Denne oppgaven krever en løsning som kan håndtere store datamengder, fremme interaktivitet og tilby en sømløs brukeropplevelse.

  Hvordan løser Tappin denne utfordringen?

  Tappin løser utfordringen ved å tilby en applikasjon som knyttet sammen alle trådene i dette omfattende arrangementet. Tappin tillater hver deltaker å få tilgang til deres individuelle agenda, og sørger for en problemfri overgang mellom forskjellige leverandørpresentasjoner. 

  Hele formålet med Elkjøp Campus er nettopp det å overføre kunnskap fra de forskjellige leverandørene til de ansatte i Elkjøp. Som et opplæringsbasert event er Elkjøp Campus noe av det mest omfattende som arrangeres, og behovet for smidige løsninger for å lose de over 200 individuelle gruppene med ansatte rundt til riktig leverandør til riktig tid er essensielt. 

  Med Tappin kan deltakerne gi umiddelbar tilbakemelding til leverandørene gjennom spørreundersøkelser, og leverandørene kan vurdere gruppene de interagerte med. Med over 250.000 svar på spørreundersøkelser, håndterte Tappin en enorm mengde data effektivt og pålitelig.

  I tillegg sørger Tappin for en rask og problemfri service ved arrangementer som leverandørlunsjer og festmiddager, ved å skanne digitale bonger ved inngangen eller ved baren. Dette resulterer i en smidig administrasjon av 12.000 bonger og bidrar til en sømløs opplevelse for hver deltaker, leverandør og ansatt.


  Effektivt, trygt og  fleksibelt.
  Under Elkjøps årlige nordiske samling, Campus, har Tappin vært en upåklagelig partner i forkant og underveis i arrangementet. De er svært serviceminded og tilgjengelige når vi har behov for bistand. Deres evne til å også sette seg inn i våre behov som kunde, for så å kunne bidra med gode løsninger og lever på tid har vært utrolig viktig for oss. Vi kan varmt anbefales Tappin som leverandør.

  Stine Svendsen, Senior HR Consultant, Elkjøp


  Oppsummering

  Elkjøp Campus ble et vellykket arrangement blant annet takket være Tappin’s sømløse integrasjon og strømlinjeformede administrasjon av arrangementet. Med over 200 individuelle agendaer å administrere, viste Tappin sitt system en imponerende evne til å strukturere og organisere et omfattende arrangement.

  Tappin har vist seg som en pålitelig og profesjonell leverandør, i stand til å støtte store, komplekse arrangementer med letthet og finesse. Vår teknologi bidro til å skape en virkelig unik og minneverdig opplevelse for alle deltakere. 

  Individuelle agendaer ble nøye håndtert og presentert i et brukervennlig og intuitivt format med Tappin. Denne funksjonen ga en betydelig verdi ved å hjelpe hver deltaker å navigere gjennom den omfattende aktiviteten på Elkjøp Campus. Hver deltaker kunne enkelt tilpasse sin egen erfaring og få mest mulig ut av arrangementet, takket være Tappin’s innovative løsning.

  Elkjøp Campus har vist hvordan digital teknologi, når den brukes effektivt, kan forbedre organisasjonen og suksessen til store events. Med Tappin i ryggen kunne Elkjøp gjennomføre et komplekst og omfattende arrangement, og sikret at hver deltaker, leverandør og ansatt hadde en verdifull og minneverdig opplevelse.


  Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan løse en lignende utfordring for dere?

  CPO & Founder, Ingar Hagen
  Project Manager, My Kieu Huynh

  Ta kontakt med vår Produktsjef og Gründer Ingar Hagen eller Prosjektleder for Elkjøp Campus, My Kieu Huynh i dag!

  Ingar og My jobbet tett på Elkjøp Campus og har førstehåndskunnskap om hvordan du kan oppnå de beste resultatene med et slikt system.

  Du kan også ta kontakt med en av våre andre dyktige medarbeidere dersom du ønsker.

  Lignende stories

  Tappins leveranse til IAAF verdenskongress

  Tappin har i samarbeid med KSCI levert til IAAF sin verdenskongress i Oslo gjennom sin skreddersydde…

  Quality Norway løfter inkludering til nye høyder med Tappsins event app

  Quality Norway har tatt steget fullt ut ved å implementere Tappin. Integrasjonen har forbedret deres…

  Tappin appens transformative kraft på SHE Conference

  En digital plattform for global forandring og inkludering SHE Conference har lenge stått som en bast…

  EHiN – En suksess av Hybrid arrangementstyring

  – velger Tappin igjen Hever digital og fysisk deltakelse til nye høyder Da E-helse i Norge (EH…

  Tappin med leveranse til Militært Kvinnelig Nettverk

  Tappin AS har i et samarbeid med Militært Kvinnelig Nettverk (MKN) levert en sømløs opplevelse under…

  Tekna integrerer med Tappin API

  API og dets rolle i Integrering For å forstå dybden av samarbeidet mellom Tappin AS og Tekna, er det…