fbpx
Hopp til innholdet

Kvitfjell Summit blir mer effektivt med Tappin

  Summit Kvitfjell – Den Nasjonale Vinterkonferansen

  Tappin er stolt leverandør av Eventapp til Summit Kvitfjell – Den Nasjonale Vinterkonferansen

  Næringslivsuka på snø

  Omringet av bratte fjell og snø ligger en arena skapt for vanvittige prestasjoner. I en sport som er høyteknologisk, preget av ekstrem presisjon og råskap, kjemper fryktløse utøvere om en plass på pallen i en av verdens tøffeste idrettsgrener. World Cup Kvitfjell danner med dette den perfekte rammen for Summit Kvitfjell.

  Summit Kvitfjell er en arena skapt for både reiseliv- og næringslivsaktører regionalt og nasjonalt. Her samles ledere, gründere og vekstbedrifter samt noen av våre ledende politikere. Med Norges største hytteområde er det flere deltidsinnbyggere som også treffer rett i målgruppen vår. Vi er stolte av å samle alt det beste fra vår region på Norges råeste næringslivsuke.

  I 2022 lanserte World Cup-arrangøren i Kvitfjell, næringslivskonferansen Russispranget. Denne fikk veldig gode tilbakemeldinger, og i 2023 etablerte vi Summit Kvitfjell, næringslivsuka på snø. Vi tror på at å samle aktører fra ulike næringer gir merverdi. Med Visit Lillehammer og den nasjonale reiselivskonferansen Snowball på laget hadde vi to spennende konferansedager som del av Summit Kvitfjell. I 2024 er to konferansedager blitt til Den Nasjonale Vinterkonferansen. Arrangørene Visit Lillehammer og Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har i 2024 som mål å skape ytterligere verdiskapende opplevelser på snø. Sammen med sterke partnere som NHO Reiseliv, Innovasjon Norge, Innlandet Fylkeskommune, DNB og KPMG skaper vi en spennende todagers konferanse hvor idrett, reise- og næringsliv møtes for å inspireres, engasjeres, og lære av hverandre.

  I tillegg til konferansen består Summit Kvitfjell av et enormt messeområde; World Cup torget, og to unike møteplasser på snø; Summit BAR og VIP Club Kvitfjell.

  Med arena for å fremme merkevarer, unike møteplasser for reise- og næringslivet, samt arena for faglig påfyll, er vår ambisjon om å skape en attraktiv og unik næringslivsuke på snø!

  Book en demo

  Kontakt oss