fbpx
Hopp til innholdet

Ledelsesutvikling 2.0 – Et nytt liv med Tappin web-app

  Ledelse innebærer å håndtere komplekse utfordringer og ta beslutninger i krevende situasjoner.  Ledelse innebærer evnen til å påvirke, inspirere og veilede mennesker mot å nå felles mål på en effektiv og positiv måte. Det er mange kvaliteter og egenskaper som er forbundet med ledelse.  Ledelse er ikke bare basert på en enkelt egenskap, men en kombinasjon av flere ferdigheter og evner.

  Hva driver mennesker til gode prestasjoner og hva kjennetegner de beste topplederne, og hvordan trene på dette? 

  En rekke selskaper som Fraordtilhandling, AFF (Administrativt Forskningsfond), Tekna og Circle K bruker Tappins sin web -app i deres ledelse utviklingsprogram.  Fraordtilhandling har en grunnfilosofi  om at all ledelse og alle virksomheter kan utvikles med tydelig mål, konkrete treningsmål og en god kultur, og tilbyr programmer hvor dette trenes.  AFF (Administrativt Forskningsfond) tilbyr en rekke ledelsesprogrammer hvor programmer er rangert blant verdens 50 beste på Financial Times sin årlige rangering.   Tekna er Norges største fagforening for deg med master i teknisk-naturvitenskapelige fag bruker Tappin på flaggskipet sitt av lederutviklingsprogram, og ikke minst benytter  Circle K  Tappin på samtlige årlige Globale Ledermøter.  

  Hvorfor og hvilke verdi skaper det å bruke en app til ditt ledelsesutvklingprogram?  Under en rekke punkter som optimaliserer lederutviklingsprogrammet til neste nivå! 

  Hvilke utfordringer har du ved å ikke bruke en app?

  En av flere utfordringer er sømløs og effektiv kommunikasjon til samtlige deltakere, både før, underveis i programmet og i etterkant.   Kommunikasjon og beskjed til deltakerne kan komme fra forskjellige steder, som forskjellige personer, hoteller via sms og e-poster og det er utfordrende for deltakere og samle all informasjonen på en god måte. Forventningene og behovet fra deltakerne er en sømløs kommunikasjonsflyt.  

  Det er en forventning å ha all informasjon et sted som er tilgjengelig gjennom hele treningsperioden.  Ofte er det behov for høy fleksibilitet, med tanke på å dele dokumenter og oppgaver fra gang til gang, samt å kommunisere enkelt via sms med målrettet informasjon til hele eller deler av deltakergruppen. 

  “ Vi ville ikke vært Tappin sin app foruten ved et eneste arrangement – og jeg vet faktisk ikke om det hadde vært mulig å gjennomføre de arrangementene med det oppsettet vi har i dag uten Tappin”  sier Director Global Events i Circle K. Svein Arve Strand “

  Se videoen og lær mer om hvordan Circle K bruker Tappin sin app. 

  Ledelsesutvikling i den digitale tidsalderen: Optimaliser potensialet ditt med Tappins interaktive web-app

  Under er en rekke punkter som vil hjelpe deg å løfte ledelsesutviklingprogrammet ditt til et nytt nivå.    Ved å inkorporere disse faktorene i en interaktiv web-app for ledelsesutvikling, kan du oppnå en mer effektiv og engasjerende læringsopplevelse som støtter deltakerne i deres profesjonelle utvikling og ledelseskompetanse.

  Tilpasset innhold:  Med Tappins web-app tilpasset både design og innhold.  Web-appen er tilgjengelig under hele treningsperioden som går over flere måneder, hvor innholdet  tilpasses fra gang til gang med både programmet, dokumenter og oppgaver som skal forberedes og arbeides med underveis.  Dette gjør det mulig for deltakerne å fokusere på relevante emner og få en personlig tilnærming til sin ledelsesutvikling.

  Kommunikasjon: Tappins Web-app  inkluderer et meldingssystem som lar organisatoren sende viktige oppdateringer og informasjon direkte til deltakerne. Dette bidrar til å opprettholde en jevn strøm av kommunikasjon og engasjement mellom organisatoren og deltakerne. Deltakerne vil motta rett informasjon til rett tid slik at læring og utvikling blir så optimal som mulig. 

  Brukervennlighet:  Enkel navigasjon og intuitivt grensesnitt er avgjørende for å sikre at deltakerne drar nytte av web-appen uten frustrasjon eller forvirring.  Tappin er brukervennlig og det er lett for deltakerne å bruke den og få utbytte av den.

  Interaktivitet: Engasjerende elementer som quiz, case-studier, rollespill, diskusjonsforum og andre interaktive aktiviteter bidrar til å øke deltakernes engasjement og forståelse. Dette gjør læringsopplevelsen mer dynamisk og minneverdig.

  Omgående tilbakemelding: En interaktiv web-app bør gi deltakerne umiddelbar tilbakemelding på besvarte quizer, sender meldinger og bilder i en felles chat.   Dette hjelper deltakerne til å forstå sine styrker og svakheter og gir dem muligheten til å forbedre seg i sanntid.

  Samfunn og nettverk: Muligheten til å delta i et online-fellesskap, der deltakerne kan dele ideer, utfordringer og beste praksis, fremmer samarbeid og kunnskapsdeling. Dette skaper et støttende læringsmiljø og kan føre til verdifulle kontakter og nettverk.

  Fleksibilitet og tilgjengelighet: Den interaktive web-app gir deltakerne fleksibilitet til å tilpasse sin egen tid for læring. Den kan brukes på forskjellige enheter som datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett, slik at deltakerne kan lære når og hvor det passer dem best.

  Målbare resultater:  Web-app gir mulighet for å spore deltakernes fremgang og prestasjoner, og deltakeren kan til enhver tid se hvor langt i utviklingsprogrammet hun/han har kommet og hvilke oppgaver og treninger som skal være gjennomført.  Dette gir både organisatoren og deltaker innsikt i effektiviteten av ledelsesutviklingsprogrammet og muligheten til å justere det etter behov.

  Samlet sett kan en web-app for ledelsesutvikling være et kraftig verktøy for
  å forbedre lederegenskaper, effektivitet og kommunikasjon i organisasjoner. Det gir muligheten til å nå et bredere publikum og tilpasse læringsopplevelsen til hver enkelt deltaker.

  Bærekraft: Ved bruk av en web-app er all dialog digital og ingen utprint av programmer, presentasjoner eller informasjon printes ut, noe som bidrar til et bærekraftig ledelsesprogram.

  Et solid system og partner er utslagsgivende for suksess. 

  Tappin har siden 2012 levert over 1 800 prosjekter med deltakere fra 191 land.  Tappin er en  ledende leverandører av event management-løsninger som hjelper deg å effektivisere organisering og kommunikasjonen på ledelsesprogrammene dine eller andre arrangementer. 

  Med Tappins dedikerte team, som har en ambisjon for øyet – at du skal lykkes med dine arrangementer, er du sikret solid service og bistand som er tilpasset  dine behov. 

  Tappin er både ydmyk og stolt over å jobbe sammen med så mange flotte kunder og partnere, og er klare for å bistå deg når du har behov for det!