fbpx
Hopp til innholdet

Meningsmålinger, Quiz og Rebus

  Engasjerte deltakere er det samme som suksess, men hvordan kan du som arrangør engasjere dine deltakere og samtidig overføre den kunnskapen og informasjonen du ønsker?
  Svaret er å utnytte mulighetene som finnes med meningsmålinger, quiz og rebuser.

  Engasjement blant deltakerne er det vi alle er ute etter når vi arrangerer en konferanse, kongress eller har et internt kick off. Engasjement gjør at ditt budskap «sitter» hos deltakeren. 

  Det er mange måter å engasjere på – en god foredragsholder, dialog og en rekke andre metoder. Med Tappin kan du skape engasjement på flere måter, og her skal vi se på noen av dem i form av meningsmålinger, spørsmål fra sal til scene, quiz og rebus.

  Meningsmålinger

  Det kan være mange grunner til å kjøre en meningsmåling eller flere før, under eller etter ditt arrangement. Meningsmålinger kan brukes til alt fra enkle og underholdene undersøkelser til å måle deltakernes mening om et tema uavhengig av om de deltar fysisk eller digital.

  Med Tappin kan du vise resultatene direkte på storskjerm eller bygge de inn i sendingen til de digitale deltakerne.

  Spørsmål fra sal til scene

  Mange av oss har vært på konferanser der det oppfordres til spørsmål eller innspill fra salen. Ofte er resultatet at noen svært engasjerte personer tar ordet, mens mange kvier seg for å stille spørsmål i plenum. I tillegg vil digitale deltakere ikke komme til orde dersom man ikke benytter teknologien til å hjelpe deltakerne til å engasjere seg.

  Med Tappin kan dette enkelt løses ved at man setter opp en «Spørsmål fra sal til scene» funksjon.  Deltakerne vil med denne funksjonen enkelt kunne sende inn sine spørsmål direkte fra arrangementets egen web-app. Som moderator vil spørsmålene komme opp automatisk på et egget nettbrett, mobil eller pc/mac. Her kan moderatoren velge og vise et spørsmål på storskjerm eller i den digitale sendingen.

  Denne formen for interaktivitet passer perfekt til paneldebatter eller andre typer foredrag hvor man ønsker tilbakemeldinger og/eller spørsmål fra publikum.

  Quiz og spørreundersøkelser

  Med Quiz modulen i Tappin kan du lage korte eller lange quizer. Her kan du kombinere flervalgsspørsmål med fritekst spørsmål. 

  Quiz modulen kan brukes både til å arrangere enkle underholdnings quizer, til å gjennomføre spørreundersøkelser eller til å sjekke kunnskapen til deltakeren. Her setter kun fantasien grenser.

  Rebus

  Aktiviser dine ansatte eller deltakere ved å sende dem ut på en liten rebus. Ved å sette opp en rebus i Tappin kan du guide dine deltakere rundt f.eks. inne på hotellet, ute i byen eller på andre måter. Gi de spørsmål og/eller oppgaver på forskjellige steder og la de jobbe i grupper for å skape bedre dynamikk.