fbpx
Hopp til innholdet

Nor-Fishing: En digital utgave av en av verdens største Fiskerimesser

  Foto: Tappin Digital Plattform for Nor-Fishing 2020

   18. – 20.august 2020 fikk vi sammen med Gyro æren av å være med på å digitalisere en av verdens største Fiskerimesser – Nor-Fishing.

  Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Messen er beskrevet som den viktigste møteplassen for å treffe kolleger, likesinnede, kunder, leverandører, vitenskapsmenn, forskere og offentlige tjenestemenn.

  Vi i Tappin leverte den digitale plattformen, der deltakere kunne logge seg inn for å følge direktesendinger fra Trondheim og besøke over 200 utstillere på deres digitale stander. På standen kunne deltaker se video/banner og informasjon fra utstiller, samt kontaktinformasjon og mulighet for å booke møte med kontaktpersoner på standen. Under direktesendingene kunne deltakerne dele spørsmål og kommentarer i chatten der også representanter fra Nor-Fishing deltok og svarte underveis.


  Totalt hadde messen 11 000 besøk fra 46 land i løpet av de tre messedagene. (15 % av de besøkende rapporterer at de så messen sammen med flere andre).

  Les mer om messen og se film av høydepunktene på Gyro sine nettsider her.