fbpx
Hopp til innholdet

Ordtilhandling optimaliserer ledelsesprogrammet sitt ved bruk av Tappins web-app.

  Hva driver mennesker til gode prestasjoner og hva kjennetegner de beste topplederne? Hva må lag, bedrifter og organisasjoner jobbe med for å oppnå resultater?  Alt skjer under din ledelse. Hva har du tenkt til å gjøre med det? 

  Gjennom Ordtilhandlings lederprogram utvikler du ferdigheter innen ledelse, og utvikler deg som leder som skaper resultater sammen med dem du leder.

  Ordtilhandling fokuserer på å hjelpe ledere med å gå fra teoretiske konsepter og ideer til konkret handling og effektive beslutninger.

  Organisasjonen er dedikert til å inspirere ledere til å ta ansvar for sin egen utvikling og drive positive endringer i arbeidsmiljøet. De legger vekt på å bygge sterke ledere som er i stand til å navigere gjennom utfordrende situasjoner og oppnå målsetninger som er satt, samtidig som de opprettholder et fokus på etisk og bærekraftig lederskap.

  Gjennom bruk av web app-kommunikasjon gjør Ordtilhandling det enklere for deltakerne å få tilgang til rett informasjon til rett tid.  Deltakerne mottar  opplæringsaktiviteter og “hjemmelekser” fra gang til gang, og engasjerer seg i samspill med andre deltakere ved å sende meldinger og dele bilder, som både er kulturbyggende og forenkler nettverking mellom deltakerne, som er et viktig element i ledelsesprogrammet  Ordtilhandling. 

  Ordtilhandling driver ledelsesutvikling i en digital tidsalder – Hvilke utfordringer løses og hvilke verdi skaper en web-app? 

  “Ledelsesprogrammet Ordtilhandling har løftet kommunikasjonen til deltakere til et nytt nivå med Tappins web-app#,  sier Stian Karlsen, Daglig Leder og rådgiver i Ordtilhandling.

  “En av utfordringene før vi begynte å bruke Tappin var kommunikasjonen vår til deltakerne. Vi hadde behov for høyere fleksibilitet, en enkel  måte å dele både programmet, dokumenter og oppgaver fra gang til gang, samt ha ett sted hvor all informasjonen var tilgjengelig over tid. Dette får vi ved å bruke Tappins web-app”, sier Stian. 

  Praktisk og krevende lederutvikling som virker 

  Lederprogrammet Ordtilhandling er praktisk orientert, og er basert på lang erfaring og kjent utviklingsteori, hvor det er en rekke fordeler ved å bruke Tappin web-app for våre lederutviklingsprogrammer og traineeprogrammer. 

  Her er noen av fordelene vi ser som støtter deltakerne i deres profesjonelle utvikling og ledelseskompetanse:   

  Kommunikasjon: Med Tappins sms funksjon får vi personlig og effektiv kommunikasjon til alle deltakerne.  Dette er en ideell måte å nå deltakerne på, da alle har støtte for sms, og det er ikke behov for internett tilgang om de befinner seg i områder med dårlig internetttilkobling.

  Tilpasset design innhold:  Med Tappins web-app tilpasses både design og innhold.  Web-appen er tilgjengelig under hele treningsperioden som går over ti  måneder, hvor innholdet  tilpasses fra gang til gang med både programmet, dokumenter og oppgaver som skal forberedes og arbeides med underveis.  Dette gjør det mulig for deltakerne å fokusere på relevante emner og få en personlig tilnærming til sin ledelsesutvikling.

  Brukervennlighet:  Web-appen har en enkel navigasjon og intuitivt grensesnitt, noe som  er avgjørende for å sikre at deltakerne kan dra nytte av web-appen.  Tappin er brukervennlig og det er lett for deltakerne å  bruke den og å få utbytte av den.

  Interaktivitet: Engasjerende elementer som quiz, case-studier, diskusjonsforum og andre interaktive aktiviteter bidrar til å øke deltakernes engasjement og forståelse. Dette gjør læringsopplevelsen mer dynamisk og minneverdig.

  Dokumentdeling: I fra Ordtilhandling er det en rekke oppgaver og presentasjoner som deles.  De aktuelle dokumentene deles i forkant av hver treningssesjon og deltakeren har de alltid lett tilgjengelig for hånden, og kan enkelt sende dem til seg selv på e-post.

  Fleksibilitet og tilgjengelighet: Den interaktive web-app gir deltakerne fleksibilitet til å tilpasse sin egen tid for læring. Den kan brukes på forskjellige enheter som datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett, slik at deltakerne kan lære når og hvor det passer dem best.

  Med Ordtilhandling-teamet og gjennom deres ekspertise og engasjement er de 100% på for å gjøre en positiv forskjell i ledelsesverdenen og hjelper bedrifter og ledere med å blomstre og lykkes i dagens dynamiske og utfordrende forretningsmiljø.

  Jobb forelsket i Tappin…… 

  “Servicen til Tappin er imponerende – raske svar og alltid med en positiv holdning, selv ved henvendelser både tidlig og sent på døgnet.  Jeg kan innrømme at noen ganger er det ting som må på plass raskt og da vet jeg at vi alltid vil bli ivaretatt og ordnet av Tappin. » Vi er utrolig fornøyd med å jobbe med Tappin som partner  – jeg kan nok gå så langt å si at jeg er jobb forelsket i Tappin”, sier Stian Karlsen og ler.