fbpx
Hopp til innholdet

Tappin AS og Epicenter Oslo – Et Fremtidsrettet Samarbeid

  En ny måte å tenke på

  I en verden hvor teknologi og samarbeid former fremtiden, har Tappin AS og Epicenter Oslo slått seg sammen for å gjøre opplevelsen av å arrangere og delta i events enda bedre. Dette dynamiske samarbeidet markerer starten på et samarbeid, hvor idéer og løsninger smelter sammen for å skape unike opplevelser.

  Epicenter – Et hjem for innovasjon

  Epicenter, kjent som samlingspunktet for tanker som endrer verden, har etablert seg som en ledende arena for arrangementer, samarbeid og innovasjon. Det er her bedrifter møtes for å vokse, bygge og realisere ideer som former fremtiden. Med et miljø som fremmer nettverksbygging og samarbeid, er Epicenter stedet hvor visjonære selskaper og individer finner felles grunnlag.

  Tappin – Teknologi som forenkler og beriker

  Tappin AS, en pioner innen event-teknologi, leverer skreddersydde app-løsninger til arrangører av events i Epicenters lokaler. Tappins teknologi gir arrangører enestående muligheter til å forbedre sine arrangementer, fra invitasjon og registrering til innscanning og utskrift av navnelapper. Tappins avanserte web-app fremmer interaktivitet og engasjement, og gjør det mulig for deltakere å få en mer integrert og personlig opplevelse.

  Samarbeidets kjerne

  Dette unike samarbeidet mellom Tappin AS og Epicenter Oslo er mer enn bare en forretningsavtale; det er en fusjon av to fremtidsrettede visjoner. Tappins evne til å tilby toppmoderne løsninger for events komplementerer Epicenters engasjement for innovasjon og samarbeid. Sammen tilbyr de en plattform hvor selskaper ikke bare kan samarbeide, men også vokse og utforske nye muligheter i et miljø som er bygget for suksess.

  En fremtidsrettet visjon

  Tappin og Epicenter ser dette samarbeidet som et springbrett til fremtidige innovasjoner. Med Tappins teknologi kan Epicenters kunder nå nyte godt av en sømløs og engasjerende eventopplevelse. Fra start til slutt, tilbyr Tappins løsninger en komplett pakke som forbedrer hvert aspekt av event-styring, noe som gjør det mulig for arrangører å fokusere mer på innhold og mindre på logistikk.

  I en verden som stadig endres av teknologi og innovasjon, representerer samarbeidet mellom Tappin AS og Epicenter Oslo et viktig skritt fremover. Sammen tar de sikte på å transformere hvordan events blir arrangert og opplevd, og setter en ny standard for hva som er mulig innen event-teknologi. Med en felles visjon om fremtiden, er Tappin og Epicenter godt posisjonert for å lede an i denne spennende nye æraen.

  Eksempler på hvordan en Epicenter Event app fra Tappin kan benyttes

  Eksempler på invitasjon og registrering til event på Epicenter med Tappin

  Utforsk mulighetene med Epicenter og Tappin

  Kontakt Epicenter direkte: Head of Event, Peter Vedenvik at peter@epicenteroslo.com.

  Kontakt oss for mer info

  Book en demo