fbpx
Hopp til innholdet

Fragility Fracture Network Global Congress velger Tappin

  En vellykket konferanse krever mer enn bare en imponerende liste over talere og et spennende program. Det krever også effektiv kommunikasjon, tilgjengelig informasjon, og muligheter for deltakerne til å tilpasse sin opplevelse. Dette var nøyaktig hva Tappin leverte i samarbeid med vår gode partner KS Conference & Incentive da vi var leverandør av vår egen eventapp og hybrid plattform for FFN Global Congress som nylig fant sted i Oslo.

  Deltakere fra hele verden

  FFN Global Congress samlet over 500 deltakere fra et mangfold av land over hele verden. Dette arrangementet er en viktig arena for utveksling av kunnskap og beste praksis innen omsorg for pasienter med skjøre brudd. Med en så variert gruppe deltakere var det avgjørende å tilby en sømløs opplevelse som kunne imøtekomme ulike behov og forventninger. Tappin sin plattform viste seg å være den perfekte løsningen.

  Omfattende program

  En av de mest imponerende funksjonene som Tappin brakte til bordet, var den omfattende programoversikten for FFN Global Congress. Deltakerne hadde umiddelbar tilgang til detaljert informasjon om alle sesjoner, foredragsholdere, og aktiviteter som fant sted i løpet av konferansen. Dette gjorde det enkelt for deltakerne å planlegge sin tid og delta på de arrangementene som interesserte dem mest.

  All informasjon på ett sted

  Men Tappin gikk enda lenger. Deltakerne kunne også få informasjon om Oslo som vertskapsby, inkludert tips om lokale kulturelle opplevelser og praktiske detaljer om kongressenteret. Dette hjalp de internasjonale deltakerne med å føle seg mer komfortable og orientert i en ny by.

  Egen individuell agenda

  En annen betydningsfull funksjon var muligheten til å skreddersy sin egen konferanseagenda. Deltakerne kunne enkelt velge hvilke økter de ønsket å delta på, legge dem til i sin personlige agenda. Dette gjorde det enklere for deltakerne å maksimere sitt utbytte fra FFN Global Congress.

  Publisering av abstracts

  En stor suksessfaktor for konferansen var tilgjengeligheten av de over 200 abstracts som var sendt inn til konferansen. Deltakerne kunne enkelt bla gjennom og laste ned disse abstraktene gjennom Tappin-plattformen, noe som var en uvurderlig ressurs for de som ønsket å utforske konferansens vitenskapelige innhold grundig.

  En hybrid konferanse

  For de mange digitale deltakerne ble opplevelsen også en komplett konferanseopplevelse gjennom live streaming av sesjonene på Tappins digitale konferanseløsning. I tillegg ble opptak av hver enkelt sesjon gjort umiddelbart tilgjengelig gjennom konferansen og i etterkant.

  Alt i alt var Tappin en nøkkelkomponent som gjorde FFN Global Congress til en suksess. Deltakerne følte seg godt informert, engasjert og i stand til å tilpasse sin egen opplevelse. Arrangørene hadde et kraftig verktøy til disposisjon for å administrere FFN Global Congress og sikre at det gikk knirkefritt. Tappin viste seg å være en verdifull partner som bidro til å gjøre konferansen minneverdig for alle involverte.

  Kontakt oss

  Book en demo