fbpx
Hopp til innholdet

Tappin leverer til Strawberrydagen i Ulsteinvik

  I en verden som stadig blir mer digitalisert, ser vi i Tappin AS betydningen av å skape strømlinjeformede og bærekraftige løsninger for arrangementer av alle størrelser. Når vi nylig fikk muligheten til å samarbeide med Strawberry for deres arrangement, Strawberrydagen, ved Quality Hotel Ulsteinvik, var vi ivrige etter å demonstrere hva våre systemer virkelig kunne tilby.

  Strawberrydagen er et sentralt møtepunkt for samarbeidspartnere og kunder, hvor nettverksbygging og presentasjon av ulike tjenester står sentralt. For oss i Tappin var oppdraget klart: å levere en sømløs registreringsprosess, effektiv innscanning ved ankomst og umiddelbar utskrift av navnebadges.

  Fra første stund prioriterte vi brukervennlighet. Vi er fullt bevisste på at tid er en verdifull valuta på slike arrangementer. Våre løsninger minimerer ventetid og maksimerer interaksjonstid, og vi var henrykte over å se hvor smidig alt forløp under Strawberrydagen. Gjestene opplevde en sømløs overgang fra inngangen til selve arrangementet, noe som satte standarden for resten av dagen.

  Bærekraft er også kjernen i vår filosofi. Vi er stolte av å kunne tilby digitale alternativer som ikke bare forbedrer brukeropplevelsen, men også reduserer vårt karbonavtrykk. Ved Strawberrydagen reduserte vår teknologi behovet for manuell administrasjon og papirbruk, noe som igjen førte til en grønnere, mer bærekraftig event

  Økonomisk effektivitet og førsteklasses service er selvfølgelig også i fokus. Vårt samarbeid med Strawberry viste hvordan teknologi kan fungere sømløst sammen med menneskelig interaksjon, skape øyeblikk av genuin forbindelse samtidig som det sikrer at alt går som planlagt bak kulissene.

  I etterkant av Strawberrydagen, sitter vi igjen med en følelse av stolthet over hva våre løsninger bidro med. Å se hvordan vår teknologi, kombinert med vår lidenskap for service, kunne styrke et så viktig arrangement for Strawberry, bekrefter vår tro på at vi er på rett vei. Vi ser frem til mange flere muligheter for samarbeid og innovasjon i fremtiden.

  Kontakt oss for mer informasjon