fbpx
Hopp til innholdet

Tappin med leveranse til Militært Kvinnelig Nettverk

  Tappin AS har i et samarbeid med Militært Kvinnelig Nettverk (MKN) levert en sømløs opplevelse under deres årsseminar på Akershus Festning. Temaet for arrangementet var «Våg å være Kvinne», og fokuserte på identitet, kultur, «24-timers mennesket» og mangfold. Dette seminaret markerte et viktig skritt fremover i Forsvarets arbeid med likestilling og karrierepolitikk.

  Tappins Rolle i Arrangementet

  Tappin spilte en avgjørende rolle i å levere en rekke tjenester, inkludert registrering, innsjekk, automatisk badge-printing, og en interaktiv eventapp. Våre løsninger sikret at arrangementet forløp glatt fra start til slutt, og understreket vårt engasjement for innovasjon og kvalitet.

  Registrering og Innsjekk

  Ved ankomst benyttet deltakere seg av Tappins intuitive registreringssystem, som tilbød en rask og effektiv innsjekkingsprosess. Dette systemet bidro til å redusere køer og ventetid, noe som skapte en positiv førsteinntrykk for deltakerne.

  Automatisk Badge-Printing

  Ved registrering, ble deltakernes navnelapper automatisk printet ut, noe som bidro til en personlig og profesjonell touch. Dette systemet demonstrerte Tappins evne til å integrere avansert teknologi for å forbedre deltakernes opplevelse.

  Eventappen

  Tappins eventapp var en kritisk komponent for seminarets suksess. I appen fant deltakerne detaljert agenda, deltakerlister, og viktig informasjon. Appen ble også brukt for interaksjon mellom sal og scene, noe som ga en dynamisk og engasjerende opplevelse for deltakerne. På dag to, under MKNs årsmøte, ble appen benyttet til avstemninger, noe som fremhevet dens fleksibilitet og brukervennlighet.

  Samarbeidet Mellom MKN og Tappin

  Fra planlegging til gjennomføring, var samarbeidet mellom MKN og Tappin preget av gjensidig forståelse og felles mål. Vår felles visjon om å skape en inkluderende og interaktiv opplevelse for deltakerne stod sentralt gjennom hele prosessen.

  Planleggingsfasen

  I planleggingsfasen jobbet Tappin tett sammen med MKN for å forstå deres unike behov og mål for arrangementet. Denne tilnærmingen sikret at våre løsninger var skreddersydd for å møte MKNs spesifikke krav og forventninger.

  Gjennomføringsfasen

  Under selve arrangementet var Tappins team på plass for å sikre at alt gikk som planlagt. Vi overvåket systemene kontinuerlig for å garantere en uavbrutt og feilfri opplevelse. Vår proaktive tilnærming bidro til å løse eventuelle utfordringer raskt og effektivt.

  Avslutning

  Tappins samarbeid med MKN under deres årsseminar på Akershus Festning var en strålende demonstrasjon av hvordan teknologi kan brukes til å forbedre nettverksarrangementer. Vi er stolte over å ha bidratt til suksessen av dette viktige seminaret, og ser frem til fremtidige muligheter for samarbeid. Med Tappin, streber vi etter å revolusjonere arrangementopplevelser, en hendelse av gangen.

  Kontakt oss

  Book en demo

  Lignende stories

  Tappin med leveranse til Militært Kvinnelig Nettverk

  Tappin AS har i et samarbeid med Militært Kvinnelig Nettverk (MKN) levert en sømløs opplevelse under…

  Står årsmøte for tur? Slik gjør du det til en hybrid suksess

  Stadig flere har fått opp øynene for digitale generalforsamlinger, årsmøter og kongresser. Ikke bare…