fbpx
Hopp til innholdet

Tappins medgründer, Ingar Hagen, utvalgt til Juryen for Eventex.

  Vi har gleden av å annonsere at vår medgründer og produktsjef, Ingar Hagen, er utvalgt til å være en del av juryen for Eventex – verdens fremste pris for kreativitet og innovasjon i eventbransjen.

  Eventex, etablert i 2009, har vokst til å bli et globalt fenomen som tiltrekker seg de mest talentfulle og kreative hodene i eventindustrien. Arrangementet er kjent for sin prestisjefylte prisutdeling som anerkjenner fremragende prestasjoner og nyskapende løsninger innen eventplanlegging, markedsføring og teknologi. Å være en del av juryen for Eventex er ikke bare en ære, men også et vitnesbyrd om ekspertise og anerkjennelse i bransjen.

  For Ingar Hagen representerer denne utnevnelsen en anerkjennelse av hans langvarige innsats og bidrag til eventteknologibransjen. Med over et tiår med erfaring, har Ingar vært en pioner i å utvikle og implementere teknologiske løsninger som har transformert måten vi opplever og engasjerer oss i eventer. Hans innovative tilnærming og innsikt i bransjens behov har vært en drivkraft bak Tappins suksess.

  Tappin, som en ledende aktør i eventteknologi, har alltid vært i forkant av innovasjon. Selskapets evne til å tilpasse seg og vokse, spesielt under Covid-19-pandemien, har vist seg å være avgjørende for å møte de nye utfordringene og mulighetene i en raskt endrende bransje. Ingars rolle i denne transformasjonen og hans lederskap har vært nøkkelfaktorer i å forme Tappins fremtid.

  Som medlem av Eventex-juryen vil Ingar Hagen ikke bare bidra med sin ekspertise og innsikt, men også få muligheten til å fremme og anerkjenne innovasjon og kreativitet på et globalt plan. Dette markerer et viktig øyeblikk for Tappin, som fortsetter å sette standarden for hva som er mulig i eventteknologiens verden.

  Se Ingars profil på Eventex her >>

  Les mer om Eventex her >>

  Kontakt oss

  Book et møte med Ingar