fbpx
Hopp til innholdet

Tekna velger Tappin

  Tekna er Norges største fagforening for de med mastergrad i teknologi og naturvitenskap, og tilbyr blant annet juridisk bistand, faglige tilbud og nettverk over hele landet. Vi i Tappin gleder oss over å levere digitale løsninger slik at vi sammen kan skape gode arrangementer og nettverksmuligheter for medlemmene.

  Ingunn Dahl-Engh i Tappin og Håvard Rye fra Tekna møttes til en walk and talk langs et uvanlig tomt Aker Brygge for å snakke om samarbeidet og hva som skal til for å skape de beste arrangementene fremover

  Det var en leverandør på et annet arrangement som tipset Tekna om Tappin, og etter et første møte så vi raskt at vi kunne få til et godt samarbeid for å skape gode digitale arrangement.


  «Tekna har hvert år over 2000 kurs, møter og konferanser for våre kurskunder og 87 000 medlemmer. Vi har valgt Tappin som samarbeidspartner fordi de er en solid og kvalitetsbevisst leverandør av online og hybride arrangementer. I tillegg ønsker vi å jobbe tett med en partner for å samarbeide på videreutviklingen av funksjoner, som blant annet networking, hvor vi ser Tappin som en god samarbeidspartner. At Tappin er et helnorskt selskap synes vi også er et pluss.»

  – Håvard Rye, Direktør for IKT og digitale tjenester i Tekna

  Tekna har kjørt flere heldigitale arrangementer og benyttet Tappin som plattform i 2021.

  Nettverking er viktig

  Gode løsninger for å ta kontakt og holde på den vil ikke være mindre viktig fremover. Når arrangementene også sprer seg digitalt over større områder geografisk betyr det at deltakerne kan knytte til seg kontakter spredt om i landet, ja for ikke å si verden.


  “Tekna har en stor medlemsmasse med et enormt godt grunnlag for kunnskapsdeling og nyskaping, og det er spennende å se på mulighetene vi kan skape sammen her”.

  – Ingunn Dahl-Engh, Daglig Leder i Tappin.

   

  Hybrid er fremtiden!

  Tekna er opptatt av å inkludere alle. Det at de fra Oslo kan delta på arrangementet i Tromsø og omvendt – uten å måtte reise, det er viktig.

  “Fokuset kan være andre steder enn fra Oslo. Det å ha gode og komplette løsninger for digitale og hybride arrangementer tilgjengelig, som hele organisasjonen enkelt kan ta i bruk er gunstig.”
  – Håvard Rye, Direktør for IKT og digitale tjenester i Tekna.

  Til nå har arrangementene vi har kjørt sammen vært heldigitale. Vi er enige om at de digitale løftene som den siste perioden har vært gjort på arrangementsiden vil fortsette også etter pandemien, men kanskje i en noe annen form med noen deltakere tilstede samtidig som andre kan delta hjemmefra.

  Tappin har allerede løsninger til hybride eventer med en event app for de i salen som snakker med den digitale plattformen for de som sitter hjemme.

  “Vi i Tappin ser at at Tekna er en spennende sparringspartner for oss i videreutviklingen av disse løsningene for å skape enda bedre hybride arrangementer.”
  – Ingunn Dahl-Engh, Daglig Leder i Tappin