fbpx
Hopp til innholdet

Din partner for suksessfulle Helsearrangementer

Tappin spesialiserer seg på å tilby en skybasert løsning for event management som omfatter hele spekteret av arrangementplanlegging, gjennomføring og oppfølging. Vår plattform er designet for å effektivisere prosessen fra start til slutt, forbedre deltakeropplevelsen, og maksimere interaktiviteten og mulighetene for relasjonsbygging.

Hvorfor Tappin for Helsesektoren?

 • Skreddersydd for helsearrangementer: Erfaring med store helsekonferanser som EHiN, FFN, Aldring & Helse, og Pasientsikkerhetskonferansen.
 • Hybrid Event kapabiliteter: Muliggjør en sømløs integrasjon av fysiske og digitale deltakere, utvider rekkevidden og tilgjengeligheten av viktig helseinformasjon.
 • Forbedret deltakerengasjement: Øk interaktiviteten og engasjementet blant deltakere, uavhengig av deres fysiske lokasjon.
 • Effektiv arrangementsplanlegging og oppfølging: Fullstendig skybasert løsning som forenkler hver fase av arrangementet, fra invitasjoner til oppfølging.

Praktiske Eksempler på Tappin i Bruk

 1. Invitasjonsprosess: Skap og distribuer skreddersydde invitasjoner enkelt.
 2. Engasjerende Digitale Plattformer: Tilby interaktive sesjoner og nettverksmuligheter for både fysiske og digitale deltakere.
 3. Datainnsikt og Oppfølging: Analyser deltakerdata for kontinuerlig forbedring av fremtidige helsearrangementer.

Velg Tappin for:

 • Fleksibilitet: Arranger hybrid-, virtuelle-, og fysiske helsearrangementer med full fleksibilitet.
 • Skalerbarhet: Støtter arrangementer av alle størrelser, fra små møter til store konferanser.
 • Brukervennlighet: En intuitiv plattform som gjør det enkelt for arrangører og deltakere å få mest mulig ut av hvert arrangement.
 • Innovasjon: Stadig utvikling av nye funksjoner for å møte de skiftende behovene i helsesektoren.

Våre Suksesshistorier

 • EHiN – E-Helse i Norge: Ved å benytte Tappin for å organisere et hybrid event, kunne EHiN doble antall deltakere sammenlignet med tidligere fysiske arrangementer. Dette viser hvordan vår teknologi åpner for større tilgjengelighet og inkludering i helsesektoren.
 • Fragility Fracture Network Global Congress – samlet over 500 deltakere fra et mangfold av land over hele verden. Dette arrangementet er en viktig arena for utveksling av kunnskap og beste praksis innen omsorg for pasienter med skjøre brudd. Med en så variert gruppe deltakere var det avgjørende å tilby en sømløs opplevelse som kunne imøtekomme ulike behov og forventninger. Tappin sin plattform viste seg å være den perfekte løsningen.

Ta Steget med Tappin

Ved å velge Tappin, sikrer du at ditt neste helsearrangement ikke bare oppfyller, men overgår forventningene. Kontakt oss i dag for å utforske hvordan vi kan transformere dine arrangementer og bidra til å oppnå dine mål innen kunnskapsdeling, nettverksbygging og profesjonell utvikling i helsesektoren.

Stories om Tappin og helse

Under kan du lese mer om noen av de casene vi har jobbet med innen helse.

Tappins leveranse til IAAF verdenskongress

Tappin har i samarbeid med KSCI levert til IAAF sin verdenskongress i Oslo gjennom sin skreddersydde eventapp for helse arrangementer.

Les mer
EHiN – En suksess av Hybrid arrangementstyring

– velger Tappin igjen Hever digital og fysisk deltakelse til nye høyder Da E-helse i Norge (EHiN)-konferansen først ble lansert i 2014, var målet å etablere en tverrsektoriell plattform for e-he…

Les mer
Fragility Fracture Network Global Congress velger Tappin

En vellykket konferanse krever mer enn bare en imponerende liste over talere og et spennende program. Det krever også effektiv kommunikasjon, tilgjengelig informasjon, og muligheter for deltakerne til…

Les mer
EHiN skaper eventyrlige deltakeropplevelser med Tappin

Med Tappins digitale eventplattform, har arrangørene fått et helt nytt syn på hvordan de kan gjennomføre konferanser. Da EHiN ble arrangert for første gang i 2014 var ambisjonen å skape en m…

Les mer

Kontakt oss

Book en demo