fbpx
Hopp til innholdet

Digitalt event

Heldigitale arrangementer slik som digitale webinarer, digitale produktlanseringer, onboarding, kurs og kick-off får en stadig større betynding.
Digitale event og arrangementer er en effektiv måte og nå mange deltakere samtidig, Her representert ved Teknas CO2 Konferanse i 2022

Heldigitale eller hybride konferanser og arrangementer har de siste årene bredt om seg og er på stadig fremmarsj. Ikke minst har heldigitale arrangementer slik som webinarer, digitale produktlanseringer, onboarding, kurs og kick-off fått en stadig større andel av bedrifters arrangementer.

Med Tappin kan du trygt planlegge ditt neste arrangement heldigitalt. Tappins løsning har de moduler og funksjoner som trengs for alle type digitale arrangement og eventer.

Inviter dine kunder, ansatte eller prospekter til en digital opplevelse du kan være stolt av, og som har alt det et fysisk arrangement har!

Invitasjon, registrering og kommunikasjon

Med Tappin har du full kontroll hele veien fra registrering til påmelding, gjennomføring og kommunikasjon i forkant, under og etter eventet.

Send ut invitasjoner i god tid, kommuniser med deltakerne via email og SMS, send ut påminnelser, tilgang til webapp eller digital event løsning alt fra et og samme grensesnitt. Planlegg kommunikasjonsstrategien din og gjør alt klar i Tappins system for en sømløs og målrettet kommunikasjon til samtlige deltakere.

Digital Lobby

Opprett en innbydende digital lobby til de digitale deltakerne. Lobbyen er det første de digitale deltakere ser når de logger inn i arrangement ditt.

Legg til agenda, sponsorer, foredragsholdere, informasjon, tekst, video og bannerbilde. Den digitale lobbyen vil gi deltakerne det perfekte overblikket over arrangement i ditt design med dine farger, logo og følelse.

Agenda og breakouts

Med Tappin er det ingen begrensninger hvor mange breakouts og paralleller eventet ditt har. Du kan enkelt opprette en logisk og oversiktlig agenda med forskjellige spor, egne paralleller og breakouts med individuelle live streams, video grupperom, webinarer eller on-demand videoer.

Med Tappins sterke gruppestyringsmodul kan du sørge for at alle deltakere kun ser det de trenger og se. Samtidig kan alle deltakere bygge sin egen agenda med vår «Min kalender» funksjon, slik at de enkelt finner det innholdet de ønsker å delta på.

Sponsorer, partnere og utstillere

Har arrangement ditt sponsorer, partnere eller utstillere kan disse enkelt legges inn i systemet, sorteres på kategorier og presenteres med egne profiler.

Med Tappin kan hver enkelt sponsor ha en egen Live Stream, promotere seg med tekst, bilder og videoer og gi deltakerne all den informasjonen de trenger om bedrift, produkter og kontaktinformasjon.

Interaktivitet og nettverk

Tappin gir deltakerne mange muligheter til interaktivitet og nettverksbygging.

Med Tappins interaktive nyhetsfeed kan deltakerne poste kommentarer og bilder, kommentere hverandre og delta aktivt i diskusjoner.

Med vår 1-til-1 chat kan deltakere ha direkte chat med andre deltakere uavhengig om deltakeren er fysisk eller digitalt tilstede på arrangementet.

Spill og underholdning

Engasjer deltakere med meningsmålinger, polls eller quizer.

Med Tappin sin gamification modul kan du engasjere deltakere med underholdene quizer og meningsmålinger. Bruk quiz modulen til å måle kunnskapsoverføring, gjennomfør tester i forbindelse med onboarding eller opplæring eller som ren underholdning. Vis frem resultatene på storskjerm eller direkte i en livestream som garantert skaper engasjement hos deltakerne!

Grupperom og digitale møterom

Tappin sin grupperom og digitale møteromsfunksjon gir deg som arrangør muligheten til å dele deltakere inn i grupper hvor de kan arbeide med gruppeoppgaver eller følge parallelle sesjoner i interaktive rom hvor alle deltakerne kan kommunisere med hverandre.

Artikler om digitale eventer