fbpx
Hopp til innholdet

Tappins leveranse til IAAF verdenskongress

  Tappin har i samarbeid med KSCI levert til IAAF sin verdenskongress i Oslo gjennom sin skreddersydde eventapp for helse arrangementer. Med over 700 deltakere var behovet for en sømløs og integrert opplevelse mer kritisk enn noensinne. Tappins eventapp har ikke bare møtt, men overgått forventningene ved å tilby en rekke essensielle funksjoner og tjenester.

  IAAS 15th International Congress on Ambulatory Surgery

  Enestående funksjonalitet og deltakerengasjement

  Kjernen i Tappins eventapp var dens omfattende agenda med to paralleller og over 85 sesjoner, noe som gjorde det mulig for hver deltaker å skreddersy sin egen daglige plan. Denne funksjonen alene transformerte hvordan deltakere navigerte gjennom kongressens tette program, og sikret at ingen gikk glipp av nøkkelsesjoner som var spesialtilpasset deres interesser og faglige behov.

  Appens billettintegrering var også en kritisk komponent, som tilbød enkel tilgang til selve kongressen (via Tappins integrering med Checkin), prestisjetunge arrangementer som mottakelse i Oslo Rådhus, en eksklusiv båttur med seilskip på Oslofjorden, og den avsluttende kongressmiddagen. Dette tillot deltakere å håndtere sine inngangsbilletter digitalt, noe som reduserte papirbruk og forenklet logistikk.

  Tappin IAAF International Congress webapp mockups

  Videre tilbød appen tilgang til over 100 forsknings-abstracts, en omfattende oversikt over sponsorer, og detaljerte presentasjoner av alle de 55 foredragsholderne. Den interaktive funksjonen, som tillot spørsmål fra salen direkte til scenen, forsterket deltakernes engasjement og gjorde hver sesjon mer inkluderende og interaktiv.

  Evaluering og standardisering

  En av de mest innovative aspektene ved Tappins eventapp var dens integrasjon av evaluering i henhold til European Accreditation Council on CME (EACCME) sine standarder. Dette sikret at utdanningsinnholdet som ble levert, oppfylte høye internasjonale krav, og ga deltakerne verdifulle CME-poeng og sertifiseringer, noe som er avgjørende for medisinske og akademiske fagfolk.

  Verdier for  Effektivitetsforbedring: Digitalisering av billetter og agenda reduserer papirbruk og forenkler logistikk.

  Engasjementmåling: Innebygd funksjonalitet for tilbakemeldinger og spørsmål gir umiddelbar innsikt i deltakerengasjement og sesjonskvalitet.

  Standardisert Evaluering: Overholder internasjonale utdanningsstandarder, sikrer kvalitet og relevans i faglig innhold.

  Verdier for deltakeren:

  Tilpasset Læring: Muligheten til å bygge en personlig agenda og direkte tilgang til faglige ressurser maksimerer læring og engasjement.

  Enkel Tilgang: Alle nødvendige funksjoner og materialer tilgjengelig i en håndholdt enhet.

  Interaktivitet: Forbedrer opplevelsen ved å tillate live interaksjoner og tilbakemeldinger under sesjonene.
  Tappin IAAF International Congress webapp
  Tappin IAAF International Congress webapp mockups

  Konklusjon

  Tappins leveranse av en eventapp til IAAF sin verdenskongress i Oslo viser hvordan teknologi kan forbedre og berike den profesjonelle konferanseopplevelsen. Ved å kombinere innovativ teknologi med brukerfokusert design, har Tappin ikke bare møtt de logistiske og pedagogiske behovene til både arrangører og deltakere, men har også forbedret måten kunnskap deles og oppleves på internasjonale arenaer.

  Kontakt oss

  Book en demo