fbpx
Hopp til innholdet

Tappin – Din fremste partner i eventteknologi for helsearrangementer

Optimaliser ditt neste helsearrangement med Tappin

Tappin er din ultimate løsning for håndtering av helsekonferanser, kongresser og andre arrangementer innen helsesektoren. Med vår avanserte skybaserte plattform, tar vi sikte på å transformere måten du planlegger, gjennomfører og evaluerer arrangementer, ved å tilby en sømløs og helhetlig opplevelse fra begynnelse til slutt.

Hvorfor velge Tappin for ditt helsesearrangement?

 • Skreddersydd for Helsesektoren: Vi har solid erfaring med velkjente helsekonferanser som EHiN, FFN, Aldring & Helse, og Pasientsikkerhetskonferansen. Vår plattform er tilpasset de unike behovene til helsearrangementer.
 • Hybrid event kapabiliteter: Ved å integrere både fysiske og digitale elementer i arrangementene, utvider vi rekkevidden og gjør viktig helseinformasjon mer tilgjengelig for alle deltakere..
 • Forbedret deltakerengasjement: Øk interaksjonen og engasjementet blant deltakerne, uansett hvor de befinner seg. Våre innovative verktøy sikrer en engasjerende opplevelse for alle.
 • Effektiv arrangementsplanlegging og oppfølging: Fra invitasjoner til etterfølgende oppfølging, forenkler vår skybaserte løsning alle aspekter av arrangementshåndteringen.

Praktiske eksempler på Tappin i bruk

 1. Invitasjonsprosess: Skap og distribuer skreddersydde invitasjoner enkelt.Invitasjonsprosess: Design og distribuer skreddersydde invitasjoner raskt og effektivt.
 2. Engasjerende Digitale Plattformer: Våre plattformer tilbyr interaktive sesjoner og nettverksmuligheter som holder både fysiske og digitale deltakere engasjerte.
 3. Datainnsikt og Oppfølging: Ved å analysere deltakerdata kan vi kontinuerlig forbedre arrangementene og sikre suksess for fremtidige helseevents.

Velg Tappin for:

 • Fleksibilitet: Uansett om du arrangerer et hybrid, virtuelt eller fysisk helsearrangement, gir vår plattform deg full fleksibilitet til å tilpasse og skalere ditt arrangement.
 • Skalerbarhet: Vår teknologi støtter arrangementer av alle størrelser, og sikrer en høy kvalitet på både små møter og store konferanser.
 • Brukervennlighet: Med en intuitiv grensesnitt gjør Tappin det enkelt for både arrangører og deltakere å maksimere arrangementets potensiale.
 • Innovasjon: Vi er dedikert til stadig å utvikle nye funksjoner som møter de skiftende behovene i helsesektoren.

Våre Suksesshistorier

 • EHiN – E-Helse i Norge: Ved å benytte Tappin for å organisere et hybrid event, kunne EHiN doble antall deltakere sammenlignet med tidligere fysiske arrangementer. Dette viser hvordan vår teknologi åpner for større tilgjengelighet og inkludering i helsesektoren.
 • Fragility Fracture Network Global Congress – samlet over 500 deltakere fra et mangfold av land over hele verden. Dette arrangementet er en viktig arena for utveksling av kunnskap og beste praksis innen omsorg for pasienter med skjøre brudd. Med en så variert gruppe deltakere var det avgjørende å tilby en sømløs opplevelse som kunne imøtekomme ulike behov og forventninger. Tappin sin plattform viste seg å være den perfekte løsningen.

Ta steget videre med Tappin

Velg Tappin som din partner for helsearrangementer, og opplev forskjellen ved å jobbe med et team som virkelig forstår dine behov og utfordringer i helsesektoren. Kontakt oss i dag for å diskutere ditt neste arrangement!