fbpx
Hopp til innholdet

Digitaliser ditt årlige julebord med Tappin

  Ho, ho, ho! Festsesongen nærmer seg, og det er den tiden av året igjen – tid for det årlige julebordet! Med Tappin sørger vi for at arrangementet ditt blir ikke bare lystig og muntert, men også smidig, økonomisk og bærekraftig.

  Smidigheten med elektroniske bonger

  Si farvel til tradisjonelle papirbonger og omfavn effektiviteten av vårt elektroniske system. Med Tappin kan deltakerne enkelt vise frem e-bongen sin i baren, hvor den raskt blir skannet, noe som sikrer en sømløs transaksjon. Dette reduserer ikke bare køer, men deltakerne har også full kontroll over sin saldo til enhver tid.

  Les mer om hvordan vår løsning for bonger ble brukt med stor suksess under Elkjøp Campus.

  Under Elkjøp Campus leverte Tappin bonger til de 5000 deltakerne

  Et sosialt preg med vår eventapp

  Fang feststemningen med vår eksklusive eventapp tilpasset ditt julebord. Det er mer enn bare en app; det er en digital minnebok. Deltakerne kan trygt dele sine gledesøyeblikk, og fange smil, dans og gledelige sammenkomster i et 100% lukket og internt mediamiljø. Dette betyr at alle delte bilder og minner forblir eksklusivt innen gruppen, og sikrer et privat og trygt rom for alle.

  Tappin sin eventapp er blitt brukt på hundrevis av arrangementer, les mer om hvordan f.eks. Circle K, Kulturytring Drammen, Tekna og EHiN bruker våre løsninger.

  Komplett pakke med navneskilt og skanning

  Innscanning og utskrift av navnelapper og badge på Strawberrydagen

  Ta arrangementet ditt til neste nivå med vår integrerte navneskilt-utskrift og skanningstjeneste. Dette er ikke bare skilt; de er en port til en forbedret opplevelse. Deltakerne kan bruke dem som en enkel kilde for å skanne bonger i baren, og kombinerer funksjonalitet med enkelhet. I tillegg gjør det personlige preget av å ha ens eget navn fremvist, mingling og nettverksbygging på festen enda mer underholdende.

  Til slutt handler et vellykket arrangement ikke bare om mat, drikke eller musikk – det handler om å skape en opplevelse. Med Tappin sikrer vi at ditt julebord blir en uforglemmelig hendelse, med hver eneste detalj skreddersydd for å forbedre bekvemmelighet, interaksjon og varige minner. Gjør denne festsesongen virkelig spesiell for teamet ditt. Stol på Tappin, og la oss spre juleglede sammen!

  Les mer om hvordan Tappin har vært med å effektivisere innscanning for Oslo Urban Week og Strawberrydagen.

  Kontakt oss for mer info